top of page

Om oss

Ditt prosjekt med våre løsninger!

Hva kan vi tilby

 

Alt innen graving og transport av alle typer masser.

Veibygging og anleggsprosjekter

 

Drenering:

Vi har lang erfaring med drenering rundt gamle og nye hus. Vi har gravd opp rundt mange hus og opplevd mange problemstillinger ved at fuktigheten har trekt inn i kjellere. Men den erfaringen kan vi løse de fleste problemer med fuktighet i kjellere og vi har mange referanser.

Utgraving for eneboliger:

Grunnarbeid for eneboliger er en stor del av arbeidet vi utfører. Grunnarbeid i løsmasser og i fjell, vi har våre faste samarbeidspartnere innenfor sprengning og utvendig rørarbeider. Vi har som beskrevet sentralgodkjenning så vi tar prossesen med søknadspapirer også.

Montering av renseanlegg:

Etter at det er blitt krav til renseanlegg på boliger som ikke er koblet til offentlig avløp så har vi spesialisert oss på montering og levering av renseanlegg. Vi gjør hele jobben for deg med søknadspapirer og montering. Vi har erfaring fra eneboliger og hyttefelt. Vi har et godt samarbeid med Klargester renseanlegg.

 

Grøntanlegg og uteareal:

Vi ordner din tomt fra steinmurer, asfaltering og ferdigplen. Vi har godt samarbeid med anleggsgartnere, så beleggningstein og hagearbeider er vi også behjelpelige med.

Om firma

 

Gravs Graveservice ble etablert i 2002 av John Erling Grav. Firmaet var frem til 2009 et enkeltforetak med inntil 3 ansatte i den perioden. I 2009 så ble firmaet omdannet til AS.

Gravs Graveservice har sentral godkjenning og arbeider innenfor bygg og anleggssektoren.

Vi arbeider veldig mye av tiden for private aktører og som underentrepenør for andre større selskaper.

Vi er medlem i MEF

(Maskinentreprenørenes forbund)

så vi har god støtte med oss fra dem.

bottom of page